Spørsmål og Svar

Hvor mye koster en nettside?

Kostnaden av en hver nettside vi lager kommer til å variere avhengig av flere ting, og det er vanskelig å komme med et nøyaktig estimat ettersom hver nettside kommer til å variere. Stort sett kommer nettsiden til å koste mellom 5 og 30 tusen. Hvis du lurer på hvor mye din nettside hadde kostet å lage, kan dere kontakte oss og få en pris, uten forpliktelser.

Hva er leveringstiden deres?

Dette er noe vi ikke har svaret på. Det er veldig avhengig av hvor raskt dere kommer med informasjon til nettsiden (innhold til sidene, bilder, osv). Det er i de aller fleste tilfeller kunden som er flaskehalsen i hvor raskt en nettside lages.

Lager dere web apper/medlemplattformer?

Dette er avhengig av størrelsen på løsningen, men vi er løsningsorientert. Dere kan kontakte oss om deres løsning, så kan vi finne ut om det noe vi kan lage.

Hvordan lager dere nettsidene?

Det varierer fra nettside til nettside. I noen tilfeller funker det bra med en enkel WordPress-nettside, mens andre ganger er det bedre med en mer skreddersydd løsning. Vi velger teknologi ut ifra budsjettet ditt. Dette gjør det mulig for oss å både tilby skreddersydde nettsider for de som vil investere litt mer i nettsiden, og maler og ferdiglagde tema for de som har et lavere budsjett.

Lager dere nettbutikker?

I mange tilfeller har vi ikke muligheten til å lage nettbutikker. Vi kan mest sannsynlig lage en enkel nettbutikk hvor du planlegger å selge noen få produkter, men vi kan ikke lage store nettbutikker hvor mange skreddersydde løsninger kreves.