Nettli er for alle bedrifter som vil være synlig på nett uten å bruke en formue på det. Det er dessverre ikke for bedrifter som trenger en egen Web App (som f.eks Facebook) bygget. Disse type prosjekter blir litt for store for oss. Vi tilater selvfølgelig også WordPress Blogger.
Selv om vi ikke kan gi eksakte nummer eller love noe som helst, kan vi komme med estimater. Det kan ta alt fra noen uker til noen måneder avhengig av ting som hvor stor nettsiden er, hvor raskt dere svarer på e-post, osv. Dersom dere vil få et estimat på hvor lang tid deres prosjekt kommer til å ta, kontakt oss helt uforpliktet!
Du kan oppgradere pakker, men ikke nedgradere. Du bare sier til oss hvilke plan du vil oppgradere til, og vi legger til eventuelle ekstra sider og slikt. Det er ikke mulig å nedgradere pakken fordi da må vi fjerne ting og styre på. Dette kan skade nettsiden sin ytelse og etablerte Google-plasseringer.
Vi bruker ikke noen nettsidebygger eller andre redskaper som imiterer hvor mye vi kan tilpasse på nettsiden. Vi bruker derimot et html temaer. Dette vil si at vi har predefinerte elementer som for eksempel knapper som vi plasserer på nettsiden og bruker til å designe nettsiden. Dersom vi ikke er fornøyd med hvordan et element som følger med et tema ser ut koder vi det fra bunnen.
Ja, vi sørger for at nettsiden har en server med nok plass og kraft til å holde den oppe og gå. Dere får også domene, cPanel og SSL inkludert.
Nei. Det blir et for stort prosjekt for oss.